Foraje Puturi Apa

Daca sunteti in cautarea unei echipe capabile sa se ocupe de forarea puturilor de apa cu adancime mica si mare, atunci la noi aveti certitudinea ca ati nimerit unde trebuie. Garantam obtinerea celor mai bune rezultate, astfel incat toti cei care se lasa in baza noastra sa aiba certitudinea ca au luat o decizie inspirata.

Executare Puturi de Mica si Mare Adancime, intre 1 si 80 metri

Pentru executarea puturilor este importanta determinarea cu exactitate a sursei de apa. In comparatie cu fantanile din care apa se poate extrage prin diverse metode, in cazul puturilor, aceasta se extrage doar cu ajutorul pompelor submersibile. Pretul pentru forarea unui put de apa industriala sau casnica difera in functie de context, insa la noi se pastreaza intotdeauna la valori minime. Putul trebuie sa fie vazut ca ceva mai mult decat o simpla groapa, urmand ca dupa finalizare sa aiba loc mai multe operatiuni de intretinere. Noi cautam sa oferim clientilor nostri doar servicii complete, astfel incat acestea cuprind nu doar saparea putului, ci si debitul verificat si fisa apei.

Etapele necesare pentru saparea puturilor

Sunt necesare mai multe etape in cadrul unui asemenea proces, astfel ca dupa ce ne alegeti pentru serviciile de sapare a puturilor va fi necesara stabilirea diametrului de tubare, dar si calitatea produselor folosite in acest sens. Diametrul tubulaturii are un rol esential datorita faptului ca il poate influenta pe cel al saparii si implicit costul necesar pentru intreaga operatiune. Tipul tubulaturii se alege in asa fel incat costurile sa se pastreze la valori avantajoase, dar si pentru a fi posibila extragerea debitului de apa dorit. 

Urmatorul pas este reprezentat de alegerea corespunzatoare a fantelor pentru filtre necesare la forajul puturilor. Fantele au un rol important pentru ca isi lasa amprenta atat asupra calitatii, cat si asupra debitului apei. De exemplu, fantele prea mari nu permit adaugarea de pietris mic, iar forajul poate sa duca la aparitia nisipului pe durata exploatarii. In schimb, atunci cand fanta este de dimensiuni prea mici, sondajul se poate infunda cu noroi. Pentru a evita asemenea probleme si riscuri este mai simplu pentru oricine sa se bazeze pe specialisti care au o reala experienta in domeniu, asa cum suntem noi. 

O alta etapa esentiala este identificarea stratelor acvifere care sunt monitorizate atent pe durata sondajului si sunt puse in practica toate masurile necesare pentru ca totul sa se deruleze asa cum se cuvine.

Urmeaza folosirea pietrusului margaritar care reprezinta poate cel mai important pas. Filtrele forajului trebuie impachetate corect pentru ca efortul depus anterior sa nu fie in zadar. Izolarea stratelor acvifere reprezinta urmatorul pas, foarte important si acesta, mai ales atunci cand se doreste un foraj cu apa buna. In majoritatea cazurilor, straturile sunt contaminate cu bacterii, nitriti si nitrati, iar izolarea are loc dupa ce sunt introduse tubulaturi in put in spatiul inelar.

Ultima etapa este considerata limpezirea si denisiparea forajului, proces care se realizeaza prin intermediul unor dispozitive speciale, insa durata nu este una standard, ci difera de la un context la altul.

Forajul Fantanilor cu Apa Potabila

Ne folosim de cele mai moderne tehnologii atunci cand vine vorba de foraje fantani de apa potabile si pe aceasta cale reusim sa ne ridicam la cele mai inalte standarde. Poluarea a afectat considerabil fantanile, astfel ca suntem intr-o continua cautare a unor solutii practice si eficiente, care sa vina in sprijinul clientilor nostri. Prin intermediul utilajelor de ultima generatie se sapa doua gropi separate sau una mai mare care se leaga de putul forat, iar acesta este locul in care se decanteaza noroiul. Mai departe se formeaza gaura primara, iar noroiul este introdus in coloana de foraj sub presiune. Sapatul unei fantani nu este cea mai simpla sarcina, insa experienta vasta de care dispunem si utilajele la care avem acces ne permit sa oferim doar tot ce este mai bun. 

Toate lucrarile sunt puse in practica rapid pentru ca suntem eficienti si nu ne place sa pierdem timpul. Precizia noastra este maxima datorita tuturor aparatelor moderne pe care le folosim, iar preturile sunt printre cele mai mici de pe piata. Raportul calitate pret se dovedeste a fi unul mai mult decat ideal, motiv pentru care toti cei care se bazeaza pe noi vor fi intotdeauna satisfacuti pe deplin.