Foraje Puturi Apa

Echipa profesionista

Colaboram cu ingineri, sefi de echipa de santier, arhitecti

10 ani de experienta

Va garantam punctualitate, seriozitate, calitate si efectuarea unei foarte bune lucrari.


Atunci cand trebuie sa realizezi proiecte de constructii pentru zone specifice extravilane, este foarte important sa tii cont de faptul ca ai nevoie de mai multe lucrari in plus, pentru a putea realiza corect fundatia si pentru a obtine confortul dorit. De aceea, serviciul de foraje puturi apa este foarte important si este necesar sa lucrezi cu specialisti, pentru drenarea eficienta a apei din sol.
Persoana care va beneficia de un foraj de apa este de obicei utilizatorul, care nu are experienta in domeniu iar riscul ca deciziile luate sa nu fie cele corecte este foarte mare, motiv pentru care este recomandata colaborarea cu echipele de specialisti, care pot adapta perfect lucrarea, situatiei existente in teren.

Executare Puturi de Mica si Mare Adancime, intre 1 si 80 de metri

Atunci cand ai nevoie de forari puturi de apa de mica si mare adancime este necesar ca specialistii sa determine unde este mai exact sursa de apa. Atunci cand panza freatica se afla la o adancime care depaseste 20 de metri, putul forat este unica varianta disponibila. De obicei, puturile au un diametru cuprins intre 150 mm si pana la 300 mm. Comparativ cu fantanile din care apa poate fi extrasa prin orice metoda, in cazul puturilor, apa va fi extrasa exclusiv utilizand pompele submersibile. Pretul pentru forarea unui put de apa industriala sau casnica nu este unul fix deoarece variaza in functie de natura lucrarii si de operatiunile implicate. De aceea, cea mai buna varianta, atunci cand vrei sa afli cat te costa putul de apa este aceea de a lua legatura cu noi, pentru o oferta personalizata. Operatiunea de executare puturi este complexa si este necesar sa tii cont de urmatoarele informatii:
- Putul forat nu este o simpla groapa in pamant, iar atunci cand putul este gata, urmeaza alte operatiuni care trebuie sa fie efectuata. Atunci cand lucrezi cu noi, vei primi putul, impreuna cu debitul verificat si cu fisa apei;
- Putul de apa nu va fi echipat si cu pompa, iar aceasta este o responsabilitate a instalatorilor. Putem implementa toate serviciile de echipare cu pompa si toate automatizarile necesare, insa trebuie sa iei in calcul faptul ca aceste operatiuni sunt suplimentare. Forajul este finalizat odata ce fisa tehnica a fost predata;
- Uneori forajele pot sa nu aiba apa, iar aceasta nu este responsabilitatea noastra, insa echipa noastra are experienta in domeniu si vom face o diagnoza pentru foraj inainte ca tuburile sa fie introduse, astfel incat sa nu existe probleme la predarea putului.

Foraje Fantani de Apa

Echipa noastra executa si foraje fantani de apa potabila, utilizand cele mai moderne tehnologii astfel incat rezultatul final sa fie cel asteptat. Fantanile reprezinta modul traditional in care apa poate fi extrasa. Cea mai importanta caracteristica a fantanilor este faptul ca acestea au adancimi mici. Nu este recomandata insa construirea unei fantani care sa utilizeze apa meteorica. Din cauza poluarii intense din ultima perioada, fantanile cu apa meteorica nu mai sunt o solutie, pentru ca se vor infesta usor. In cazul in care zona ofera si izvoare de medie sau mare adancime, care ajung pana la suprafata, fantana poate fi o solutie. In ceea ce priveste durabilitatea in timp si modul de exploatare, fantana reprezinta una dintre cele mai bune variante pentru captarea apei. In plus, datorita modului in care ne implicam in proiectele de sapat fantani, lucrarile sunt executate rapid iar fantana va putea fi utilizata in cel mai scurt timp.
Indiferent daca este vorba despre foraje puturi sau despre sapat fantani, este foarte important ca executia sa aiba loc cu ajutorul utilajelor de buna calitate. Pentru inceput, cu ajutorul acestor utilaje vor fi sapate doua gropi denumite batal, sau o groapa mare, legate printr-un sunt de putul forat. In acest loc urmeaza sa fie decantat noroiul rezultat in urma forajului. Ulterior, se va for a gaura primara si noroiul bentonici este introdus in coloana de foraj sub presiune, scotand la suprafata materialul frezat. In urma forajului se vor obtine si informatii cu privire la potentialul de existenta a apei. In functie de rezultate, daca exista apa, se continua executarea putului pana cand se ajunge la apa. In cazul in care se obtine un verdict negativ, se vor opri si lucrarile si se poate testa o alta zona pentru prezenta apei. In acest fel, nu vor fi executate lucrari inutil, fara ca panza freatica sa ofere suficienta apa astfel incat sa poata fi pompata la exterior.

Disponibilitate 24 / 7 +40 (760) 446 084

Call Now Button